Старата Хурем се враќа во Величествениот?!

Loading...

Вашата омилена актерка Мерием Узерли ќе се врати во серијата Величествениот.По неколку месечна пауза поради влошената здравствена состојба на глумицата, но и поради нарушените односи меѓу неа и продуцентската куќа, стариот лик на Хурем најверојатно повторно ќе се врати на екраните, пишуваат турските медиуми.
Мерием соопшти дека веќе и е подобро и оти е подготвена за нови проекти, а од продукцијата порачаа дека размислуваат повторно да ја ангажираат старата Хурем, но и дека се подготвени да заборават  на кавгите од минатото.
Во серијата Величествениот по неколку епизоди во кои недостигаше ликот на сопругата на Сулејман Величествениот, продуцентите се решија да ангажираат нова актерка која ќе ја игра улогата на Хурем.По неколку месечна пауза поради влошената здравствена состојба на глумицата, но и поради нарушените односи меѓу неа и

loading...
Loading...