„Старци, протезите во чаша“: Карлеуша ги прозвала Поповиќ и Снежана Ѓуришиќ, па добила одговор кој не го очекувала!

„Старците “ ја спуштиле  на најдобар можен начин!Карлеуша во последното издание на „Ѕвездите на Гранд влегла во  конфликт  со   Саша Поовиќ и  Снежана Ѓуришиќ, нарекувајќи ги  метузалеми, старци.
Го  сторила тоа  бидејќи  се преправале дека спијат  додека таа  го искажувала своето мислење за еден учесник. Ана Бекута ѝ посочила  на тоа  дека продукциското  жири задремало.
„Метузалеми  спијат бидејќи  за нив е доцна, пројде полноќ. Само  Вие спијте. Протезите  убаво ставете ги  во  чаша и полека- во свој стил прокоментирала ЈК.
Но, добила жесток  одговор:
„Имај во предвид дека сакаме  да одиме да спиеме, и побрзај те молам. За разлика од вас, ние имаме наши  заби“, ѝ објаснила Снежана.Карлеуша во последното издание на „Ѕвездите на Гранд влегла во  конфликт  со   Саша Поовиќ и  Снежана Ѓуришиќ, нарек

Пронајдете не на следниве мрежи: