Стари македонски реклами од 1991-ва година

Loading...

Да се потсетиме на првиот блок македонски реклами од 1991-ва година, кои се емитуваа на Македонската телевизија. 
Од реклами за брза храна, до рекламирање на Економско правно биро, овие реклами во тој период беа едни од најемитуваните и најгледаните од пошироката јавност. 
Уживајте во видеото кое ќе ве врати 20 години назад. 
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Да се потсетиме на првиот блок македонски реклами од 1991-ва година, кои се емитуваа на Македонската телевизија. 

loading...