Статус на денот – за СЕНДВИЧИТЕ

Loading...

Ех колку е интересно да се следат македонските состојби. Ние како народ за се сме у дилема. Па така Џон Апелгрин објави најнова дилема која се шири по социјалните мрежи а се однесува на СЕНДВИЧИТЕ…
Се разбира сеирџиите одвај дочекаа ваков статус и веднаш се придодадоа со свои „мрсни“ дофрлувања. Ништо ново.
Ех колку е интересно да се следат македонските состојби. Ние како народ за се сме у дилема. Па така Џон Апелгрин објави најнова ди

loading...
Loading...