Статус на денот

Еве какви сме ти ние, сумирано во една реченица.
Најактивни на социјалните мрежи, со совети и знаење за се. Се разбира на далечните проблеми им даваме без заддршка. 
Па тоа изгледа и дојадило на Инес. И објаснила. Погледајте.
Од Волстрит, преку арапската пролет, па се до Турција…
Еве какви сме ти ние, сумирано во една реченица.
Најактивни на социјалните мрежи,

Пронајдете не на следниве мрежи: