Статусот на Даниел Кајмакоски пред почетокот на генералната проба!

Loading...

Вечерва на Х Фактор, Даниел Кајмакоски ќе пее само за вас!  

 

Непосредно пред генералната проба, Даниел Кајмакоски објави статус на својот Фејсбук профил во кој не потсетува на неговиот вечерашен настап на најгледаното шоу – Х Фактор. 
Post by Daniel Kajmakoski.
Не пропуштајте да го гледате и да гласате за него! 
Но, не пропуштајте да прочитате на линкот како неговиот ментор Жељко Јоксимовиќ го третира нашиот Даниел, а и која е новата љубов на Даниел. Повеќе за неговиот љубовен  живот прочитајте тука. 
//

loading...
Loading...