Стави украсна хартија на старите чевли и направи модно чудо!

Loading...

Веројатно веќе сте чуле за генијалната техника наречена декупаж, а доколку не, после ова видео нема да можете да престанете да ја користите.Иако  се работи  за работа со кој а многумина се занимаваат од забава, ова е идеална прилика да научите каква е оваа техника всушност, поготово кога ќе видите како може да ги препороди  вашите стари обувки.
Во  случај  да ви здодеат старите потпетици, со помош на декупаж техниката повторно ќе ги направите тренди и модерни, а единствена граница ќе ви биде вашата фантазија Иако  се работи  за работа со кој а многумина се занимаваат од забава, ова е идеална прилика да научите каква е оваа техника всушност, по

loading...
Loading...