Сте се запрашале ли? Што се крие зад култната фотографија на Windows XP?

Loading...

Сигурно многупати сте се запрашале од каде настанала култната фотографија на Windows XP? Дали е фотошоп или дали можеби е вистинска фотографија забележана од некого?Фотографијата настанала во 1996 година кога фотографот возел накај виноградските предели на Калифорнија додека одел во посета кај тогашната девојка…
За тоа како таа настанала тој објаснува во интересното видео  што следува…
Погледнете…

 
Фотографијата настанала во 1996 година кога фотографот возел накај виноградските предели на Калифорнија додека одел во посета кај тогашната девојка

loading...
Loading...