Стефан од Некст Тајм бара девојка: „Овој пат не мора да биде паметна“

Loading...

Стефан од „Некст Тајм“ си бара девојка!По раскинувањето на догогодишната врска со неговата девојка, водителката Драгана Чуприна, близнакот од „Некс Тајм“, Стефан Филиповски е во потрага по нова љубов.
– Да, си барам девојка. Сакам да биде модел, да е убава, но не мора да биде паметна, ха, ха, ха. Овој пат навистина не мора, доволно е да биде забавна, ха, ха, ха – двосмислено изјави Стефан за „Вечер“.
Заинтересираните дами, како што вели тој, слободно можат да го контактираат на Фејсбук.По раскинувањето на догогодишната врска со неговата девојка, водителката Драгана Чуприна, близнакот од „Некс Тај

loading...
Loading...