Штипските средношколци масовно на улица со поддршка за заедничка Македонија

Loading...

Штипските средношколци се приклучија кон граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“.Тие во голем број решија да кажат „НЕ“ на двојазичноста и дебати кои се вовед во промена на знамето, химната и грбот на Република Македонија.Тие во голем број решија да кажат „НЕ“ на двојазичноста и дебати кои се вовед во промена на знамето, химната и грбот на Република Макед

loading...