Што читаат луѓето кои што вчера си направија ФБ

Loading...

Во Македонија, во последно време, главна преокупација е да бидеш хејтер на ФБ
И се би било во ред доколку кога зборуваш против нешто не го правиш истото со огромно задоволство мислејќи дека никој нема да знае.
Пред одреден период бевме затрупани со пораки од еден ист профил, во врска со одредени содржини на нашиот сајт.
Тоа го привлече нашето внимание и ѕирнавме што тој човек прави во слободно време, кога не праќа пораки кај нас. 
Имаше што да се види.
Видете ја сликата на следната страна.

И се би било во ред доколку кога збору

loading...
Loading...