Што да сторите кога тој не се труди доволно

Loading...

Ако понекогаш сакате вашиот драг да се труди малку повеќе, добро дојдовте во клубот… Лош подарок
Знаеме дека не е се во подароците, но ако имате чувство дека тој околу ниеден подарок не се труди и ако сакате да ви го подари она што го сакате и ви треба, тогаш тоа и отворено кажете му го.
Недостаток на иницијатива
Така би сакале тој да испланира нешто за вас двајца – романтична вечера, излет, патување… Можеби ви предложил одење на кино на некој акционен филм по негов избор, а вие сте превртеле со очите бидејќи мразите такви филмови. Сега вратете го филмот наназад и сетете се на некоја негова идеја на која вие лошо сте изреагирале, па предложете му ја сега. Кога еднаш ќе сфати дека ги почитувате неговите идеи, ќе се потруди и за нови.

Слаби љубовни вештини
Го сакате со сето срце, но свесни сте дека веќе не е страстен како што бил на почетокот на врската. Иако фрустрирачка, сосема нормална работа во врската е намалувањето на страста со времето. Но бидете искрени кон себе и кај вас е тоа случај.
За да ја одржите врската од огромна важност е да ја задржите страста, масирајте го, бакнувајте го по грбот кога ќе тргне да се тушира, дајте му до знаење колку ве привлекува, верувајте ќе го цени тоа и ќе возврати. Лош подарок
Знаеме дека не е се во подароците, но ако имате чувство дека тој околу ниеден подарок не се труди и ако сакате

loading...
Loading...