Што држи во рацете Гавазова?

Loading...

Веќе пишувавме дека Гавазова и Велевска ја закопаа воената секира и повторно се заедно. Денеска не збуни една фотка која се појави на Фејсбук…Веќе пишувавме дека Гавазова и Велевска ја закопаа воената секира и повторно се заедно. Денеска не збуни една фотка која се појави на Фејсбук…
На неа двете фолк диви се заедно. Ни има еден чуден детал. Имено, раката на Гавазова е замаглена, очигледно намерно. Сликата ја објави Велевска. 
Не е јасно што држи во раката Гавазова. Што мислите вие?Веќе пишувавме дека Гавазова и Велевска ја закопаа воената секира и повторно се заедно. Денеска не збуни една фо

loading...
Loading...