Што е чудно на оваа фотографија?

Loading...

Погледнете убаво… Што ви е чудно на оваа фотографија?Навидум изгледа чудно, но ако погледнете подобро..
Ќе видите дека всушност шорцевите на овој дечко се поклопуваат со хеланките на девојката!Навидум изгледа чудно, но ако погледнете подобро..
Ќе видите дека всушност шорцевите на овој дечко се поклопуваат со хеланките на девојката

loading...
Loading...