Што е необично кај оваа девојка: Можеби на прв поглед изгледа дека е се во ред, но…

Сликата е фотографирана на улиците во Сараево…Истата е објавена на Фејсбук…
На прв поглед изгледа дека се е ОК но не е баш така 🙂
 Истата е објавена на Фејсбук…
На прв поглед изгледа дека се е ОК но не е баш така 🙂
 

Пронајдете не на следниве мрежи: