Што е со клинците од „Семејството Адамс“: Среда е холивудска дива, но Пагзли не поминал така добро

Loading...

Кристина Ричи, која во серијата „Семејството Адамс“ ја играше мистериозната Среда, денес е една од холивудските ѕвезди. Џими Воркмен, кој го играше нејзиниот брат Пагзли- нема да го препознаете.За Кристина Ричи „Семејството Адамс“ беше отскочна даска- денес, на 35- годишна возраст, може да се пофали со улоги во веќе култни остварувања како што се „Параноја во Лас Вегас“, „Монструм“,  „Човекот кој плачеше“…

Но, созревањето на Џими Воркмен,  кого го помните  како  Пагзли, дебелкото момче со бизарни идеи, немавте некоја прилика да го проследите.

 
Пред  две години се појави во насловните страни кога се бореше за  старателството над својата најмлада сестра, актерката Ариел Винтер, ѕвезда од  „Модерно семејство“.

Сепак, тој самиот немаше некои поважни улоги (дколку не ја сметата улогата на момчето од пекарата во филмот „Добро, што не може да биде подобро“), а работи како член на техничка екипа на филмови и Тв станици.За Кристина Ричи „Семејството Адамс“ беше отскочна даска- денес, на 35- годишна возраст, може да се пофали со улоги во веќе култни оств

loading...
Loading...