Што ги загрижува жените за време на сексот!

Loading...

Настапете самоуверено и храбро…Истражувањата покажуваат дека 40% од жените се чувствуваат несигурно кога се одозгора. Има неколку причини за тоа, но ниту една не е до толку загрижувачка.
Вашето несовршено тело му е на тацна – Тој ве „јаде“ со поглед и не ги приметува вашите несовршености. Но, доколку не можете да се опуштите облечете секси корсет. Вие и понатаму ќе му бидете секси, а нема да се чувствувате премногу гола и разоткриена.
Нема да направите сè како што треба – Ако не сте сигурни што точно тој сака – прашајте го! Со задоволство ќе ви ги открие желбите.
Изразот на лицето кога имате оргазам – Тој се возбудува и додека ве гледа како вие уживате, но ако се чувствувате непријатно додека ве гледа – изгаснете го светлото и чувствувајте се пријатно и секси.
 Истражувањата покажуваат дека 40% од жените се чувствуваат несигурно кога се одозгора. Има неколку причини за тоа, но ниту една не е до толку загри

loading...
Loading...