Што гледате на фотографијата: Проверете дали сте опседнати со секс!

Loading...

Истражувањето покажало дека децата не го гледаат истото на оваа фотографија што и возрасните.Што гледате вие?
Гледате пар во љубовна поза зар не?
Истражувањата покажале дека децата не го гледаат ова бидејќи немаат сеуште такво искуство кое би ги асоцирало на такво сценарио. 
Затоа тие на оваа фотографија гледаат девет мали црни делфини. 
Докажавме дека и не сте баш „невини“. А сега обидете се да ги пронајдете делфините на фотографијата. 

Мала помош- едниот се наоѓа помеѓу меѓуножјето на девојката. 
Обидете се да ги најдете другите. Ги има 9.Што гледате вие?
Гледате пар во љубовна поза зар не?
Истражувањата покажале дека децата не го гледаат ова бидејќи немаат сеуште так

loading...
Loading...