Што им порача Лила на сите неверни мажи?

Loading...

Нашата водителка Лила Филиповска се шегува на сметка на бракот, врските и мажите.- Ако вашето момче фрли око на друга жена, тогаш значи дека тоа око не му треба. пиша водителката 
Па, во право ли е девојки?
– Ако вашето момче фрли око на друга жена, тогаш значи дека тоа око не му треба. пиша водителката 
Па, во право ли е девојки?

loading...
Loading...