Што искоментира Лозано за настапот на Даниел Кајмакоски?!

Loading...

Погледнете што искоментира Лозано за настапот на Даниел КајмакоскиЗа вчерашниот настап на Даниел Кајмакоски на реалното шоу Х Фактор, каде ја пееше песната “Сонце не ме грее“ јавно доби пофалби и од вистинскиот изведувач – Влатко Лозаноски.

Лозано на својата Фан страна на Фејсбук предмалку напиша:

 За вчерашниот настап на Даниел Кајмакоски на реалното шоу Х Фактор, каде ја пееше песната “Сонце не ме грее“ јавно доби пофалби и од ви

loading...
Loading...