Што изјави Жељко за Даниел Кајмакоски

Loading...

„Даниел Кајмакоски е веќе ѕвезда во Македонија“По вчерашниот настап на македонскиот претставник на Икс фактор, неговиот ментор Жељко Јоксимовиќ се извини уште еднаш за минатонеделниот кикс дека Даниел пеел на мајчин јазик и истакна дека имал можност при концертот во Охрид да забележи дека Даниел веќе е ѕвезда во Македонија.

Кајмакоски или Кајмак, како што Жељко милува да го нарече, ја пееше „Сонце не ме грее“ од Влатко Лозаноски за која призна дека му е една од поомилените македонски песни.
Останатите членови од жирито беа како и секогаш воодушевени од настапот како и целиот Балкан. 
На следниот ЛИНК погледнете кој испадна од Икс фактор. По вчерашниот настап на македонскиот претставник на Икс фактор, неговиот ментор Жељко Јоксимовиќ се извини уште еднаш за минатонеделниот кикс дека

loading...
Loading...