Што ја обележа оваа сезона од Големиот Брат: Секс, лаги , голи гради…

Главната улога во оваа сезона дефинитивно ја имаше Ава, барем кога станува збор за емотивниот аспект. Сметајќи дека сексот ќе ја однесе до победа, таа и со Урош и со Жељко се обиде да симулира секс, а на крај пак остана сама.
Шоуто би поминало во многу помирна атмосфера да не учествуваше Маја Николиќ и манипулаторката Венди. Бобан покажа дека не треба да се осудуваат различностите, а Маја Волк дека годините не се важни.
Па еве што ја обележа оваа сезона
Тепачката на Синди и Невена
Тоа беше логична завршница на вербалниот дуел кој траеше од првиот ден. Поводот секако беше целулитот, а всушност се беше од фактот дека и двете биле со ист маж.
Верверицата ја „силуваше“ Маја Волк
Во текот на снимањето на спотот за „Harlem shake“, Жељко во костим на верверица ја „силуваше“ Маја Волк.
Топ плачеше во собата за исповед
Зборувајќи за смртта на својот тренер и близок пријател како и за неуспехот на Олимпијадата, Топ се расплаче.
Симулацијата на секс
Урош се нафати на играта на Ава, а потоа таа ја продолжи играта со Жељко.Потоа близнакот на сите им откри дека таа намерно го мрдала јорганот.
Последен ден: Анета ги покажа градите
Така Анета го извлече „кецот од ракавот“ што го чуваше за последниот ден. Иако ги критикуваше Ава и Маја за своето однесување, сепак таа почна да го практикува истото.
Учесничките газеа глувци
„Собата на ужасот“ ја посетија учесничките во шоуто и беа приморани да газат и допираат глувци.
Хорор ресторант
Учесниците јадеа делови од прасе. Некои од нив јадеа уши, опашка и другите делови како бибрези.Главната улога во оваа сезона дефинитивно ја имаше Ава, барем кога станува збор за емотивниот аспект. Сметајќи дека се

Пронајдете не на следниве мрежи: