ШТО ЌЕ КАЖЕ САША ПОПОВИЌ: Погледнете како Бане го имитира директорот на Гранд!

Loading...

Првиот победник на „Ѕвездите на Гранд“ во хуманитарното шоу го покажа сиот свој талент, а се осуди и да влезе во кожата на Саша Поповиќ.Победникот на хуманитарното шоу „Твоето лице звучи познато“, Бане Мојиќевиќ гостувајќи кај Иван Ивановиќ одлучи со имитација да покаже како неговото учество му се допаднало на директорот на Гранд.
– „Сите имитации, ама Чола“, започна Бане кој го одглуми Поповиќ во оригинал.
За потсетување, првиот победник на „Ѕвездите на Гранд“ во шоуто со хуманитарен карактер ги покажа сите свои пејачки способности, но и актерски… Ги одушеви сите со својата имитација на Здравко Чолиќ, Дино Мерлин, Лепа Брена, Мајкл Џексон…
Погледнете како Бане го имитира директорот на Гранд продукција:

Победникот на хуманитарното шоу „Твоето лице звучи познато“, Бане Мојиќевиќ гостувајќи кај Иван Ивановиќ одлучи со имитација да покаже

loading...
Loading...