Што ќе се случи со пивото ако го оставите да стои 60 дена во чаша?

Loading...

Ако некогаш сте се прашале, што би се случило ако оставите пиво да отстои 60 дена во чаша. Дали ќе изветрее, ќе испари или ќе стане повкусно? Еве го одговорот:Веројатно никогаш не ви се случило пивото да ви остане во чаша подолго од неколку минути. Не се грижете, не мора да оставате оваа драгоцена течност да стои толку време во чаша.
Можете да погледнете во видеото што се случува:
Веројатно никогаш не ви се случило пивото да ви остане во чаша подолго од неколку минути. Не се грижете, не мора да оставате оваа драгоцена течност

loading...
Loading...