Што ќе се случува со Република Македонија? – хорарна анализа

Loading...

 
Нашиот познат астролог Снежана Штрковска на својата Фејсбук фан страна објави анализа за ситуацијата во Македонија направена со помош на хорарна астрологија.
Хорарната астрологија е гранка на астрологијата која дава одговори на конкретно поставено прашање.
 Македонците се прикажани многу немоќни, иако трошка достоинство останала. Отворените непријатели се прикажани многу моќни во моментот, но тоа нема да е за долго. Народот го сака Претседателот на државата ,и е под влијание (излезе на улица да ја поддржи неговата одлука, и да искаже револт кон барањата на „отворените непријатели на државата“). Претседателот пак, не е прикажан со голем авторитет, но е под влијание на „некого“ со кого остварил тајна средба.
Погледнета го целосното толкување на прашањето „Што ќе се случува со Република Македонија?“ 

пишува: Снежана Штрковска – професионален астрологМакедонците се прикажани многу

loading...