ШТО ЛИ ЌЕ КАЖЕ ТАА НА ОВА?-Еве што и порача Весна Змијанац на својата ќерка преку медиумите!

Loading...

Пејачката Весна Змијанац кажува дека до сега себеси си ги исполнила сите желби, освен една, која директно се однесува на нејзината ќерка, Николија Јовановиќ.„Јас скоро сите мои сонови си ги исполнив , што се однесува на кариерата, емотивниот живот и родителството. Имам убаво и паметно дете, но се надевам дека ќе луламе нешто ако Николија се смилува.Да не чека како и јас- рекла Весна во емисијата „Гранд њјуз“.
Со оглед на тоа дека неодамна ја заврши врската со Жељко Ристиќ, сега е подготвена за нова љубов.
„Сеуште не се случила нова љубов, но никогаш не треба да се откажете од неа“- изјавила пејачката. „Јас скоро сите мои сонови си ги исполнив , што се однесува на кариерата, емотивниот живот и родителството. Имам убаво и паметно дете, но се

loading...
Loading...