Што мислел Стив Џобс за своите производи?

Loading...

Една досега необјавена снимка, деновиве се појави онлајн, на која основачот на Apple, Стив Џобс, зборува за своите производи и ги кажува ставовите за сработеното.Објавениот исечок е дел од 60 минутниот документарец „Steve Jobs: Visionary Entrepreneur“ кој е базиран околу 20-минутното интервју што тогаш 39 годишниот Џобс го дал за Silicon Valley Historical Association.
Џобс одговара на прашањето што мисли за индустријата во која е иноватор и дали може да направи паралели со периодот на ренесансата и дали во годините што доаѓаат, некој ќе се восхитува на неговите дела.
Видеото можете да го погледнете на: gsm.mkОбјавениот исечок е дел од 60 минутниот документарец „Steve Jobs: Visionary Entrepreneur“ кој е базиран околу 20-минутното интервју што

loading...
Loading...