Што мислите, како би изгледало 12 различни знакови да живеат во еден стан?

Loading...

Виртуелната зафрканција на авторите Лејла Шеновиќ која кружи низ Интернетот на духовит начин открива како би изгледал животот ако сите 12 претставници на хороскопски знаци се спојат едно утро во ист стан.6:00 Девицата станува и пред да се тушира го брише WC-то. После миењето на забите, четката за заби ја става на посебно место, далеку од сите други четки.
6:15 Јарецот станува и го уклучува болјерот, истекол терминот за ефтина струја
6: 20 Водолијата оди на утринско џогирање
6:30 Вагата и лавот се „тепаат“ пред огледалото за хидратантниот крем и гелот за коса
6:40 Бикот си доручкува Нутела
6:45 Стрелецот станува и повторно го уклучува болјерот
7:00 Ракот прави сендвичи, Девицата цеди сокови, Близнакот е сеуште во кревет и проверува е-меил, Твитер, Фејсбук и Инстраграм
7:05 Шкорпијата ја крши вратата од WC- то, Вагата излегува ужасно навредена со насесерот во рацете.
7:10 Овенот станува и ја уклучува штоперицата

7:11 часот и 45 секунди- Овенот е истуширан, облечен и ја исклучува штоперицата
7:15 Бикот ја струга теглата одоколу, нема повеќе нутела….
7:20 Вагата и Лавот повторно  имаат судир пред огледалото, последна проверка на изгледот и восхитување на самите себе пред тргнување
7: 30 водолијата се тушира под ладна вода, Јарецот повторно го исклучил болјерот.
7:40 Сите излегуваат од станот
7:45 Близнакот се враќа, заборавил еден од 3-те мобилни телефони.
7:50 Близнакот повторно се враќа, го заборавил новчаникот
8:00 Рибата се буди и сфаќа дека ја заклучиле во станот
 6:00 Девицата станува и пред да се тушира го брише WC-то. После миењето на забите, четката за заби ја става на посебно место, дале

loading...
Loading...