Што му се случи на настан на Миле Кузмановски

Настапите за Нова година и останатите празници за и по Божиќ се и тоа како посакувани од естрадата, но најголем проблем е ако истите се на отвореноМиле Кузмановски при неговото гостување во “Улица Македонија” раскажа во какви услови пеел оваа година.
-Минатата година во Крушево пеев на минус 26 степени и ќе го памтам тоа. Заборавив ракавици и микрофонот ми се залепи, ама навистина ми се залепи на рака. Дувачот не можеше да свири, му смрзна кларинетот, клавијатуристот издржа, хармоникашот свиреше едвај со прстите, но издржавме машки, раскажа Миле за екстремната ситуација на настапот.
Извор: републикаМиле Кузмановски при неговото гостување во “Улица Македонија” раскажа во какви услови пеел оваа година.
-Минатата година во Кру

Пронајдете не на следниве мрежи: