Што пишуваат српските медиуми за Кајмакоски?

Loading...

Даниел Кајмаковски стана популарен и кај српските медиуми!Тој успеа да го освои цел Балкан, со својата бескрајна скромост и талент.
Српскиот Курир, прикажувајќи ја песната “Нежна како принцеза”, на нашиот Даниел, која тој ја отпеал на фестивал во 2009 година, велат дека многумина говорат дека токму тој е новиот Тоше Проески кој ќе ги освои сите со својот глас.
Тој веќе ја освои публиката, а на последниот свој настап откако ја пееше песната на Тоше Проески, изјави дека никој неможе да му забрани да ги пее неговите песни, но и дека Тоше е еден и единствен и дека никој  а ниту пак он не може да го замени!
 Тој успеа да го освои цел Балкан, со својата бескрајна скромост и талент.
Српскиот Курир, прикажувајќи ја песната “Нежна како принцеза”, на

loading...
Loading...