Што ѝ подари Брена на снаата за радоенден?

Еве колку  се потруди Брена околу подарокот за снаата!За Лепа Брена веќе е познато дека е скржава, а во случајот тоа е така дури и за роденденот на девојката на синот Филип. Лепа Брена дојде на големата забава која повеќе наликуваше на свадба и пееше на увце, но на снаата не и купи ништо.
„Моите момци се погрижија за подарокот, јас бев на работа, не знам што се одлучиле, одговорила пејачката за спрски Курир.За Лепа Брена веќе е познато дека е скржава, а во случајот тоа е така дури и за роденденот на девојката на синот Филип. Лепа Брена дојде на големат

Пронајдете не на следниве мрежи: