ШТО ПРЕТХОДЕЛО НА НЕЗАПАМЕТЕНИОТ МАСАКР: Синиша влегол во кафуле, ја здогледал Дијана и…

Loading...

Тој околу 1:40 часот синоќа, влегол во кафуле и отворил оган врз присутните. Во таа прилика убил пет, а ранил дваесет лица.Синиша Златиќ влегол во кафулето, ја здогледал поранешната сопруга Дијана Златиќ од која пред неколку месеци се разделил, како се весели со пријатели и рекол: „Сите ќе ги убијам“.
Потоа изглегол од кафулето.
Недолго потоа, тој се вратил со пушка и почнал да пука. На самото месето ја убил поранешната сопруга и уште една жена, а потоа продолжил да пука на останатите гости во кафулето.
Дел од присутните се обиделе да го спречат да пука, но не успеале во тоа. Тој по масакрот бил уапсен и во моментов се наоѓа во притвор.
Дијана и Синиша имаат син, а биле заедно десет години. Живееле заедно до пред година дена, кога по караница Дијана одлучила да го земе синот со себе и да се пресели кај родителите.Синиша Златиќ влегол во кафулето, ја здогледал поранешната сопруга Дијана Златиќ од која пред неколку месеци се разделил, како се весели со пријате

loading...