Што се случува со султанката Хурем?!

Loading...

Убавата турска актерка Мерием Узерли, која  се прослави со улогата на легендарната султанка Хурем во  историскиот спектакал „Сулејман Величенствениот“, повторно доживеала неочекуван пресврт во животот…Како  што пишуваат турските медиуми Мерием ставила точка на  10- месечната  врска со  Алп Озан, сопственик на  фирма за издавање јахти. А пред само  неколку  дена актерката објавила фотографии од летување на кои  таа, нејзината ќерка Лара и  Алп делуваат како  вистински среќно  семејство. Се зборува и  дека Алп  во  јуни  ја запросил, дека таа прифатила но  ја одложувала венчавката.
„Се уште  е рано за тоа“, одговорила таа во  една прилика.
 Според пишувањата на таблоидите, сепак дошло до крај на врската, а причина е растргнатоста помеѓу  три  држави. Имено,  семејството  на Мерием е во  Германија и  актерката не крие дека таа земја ја доживува како  свој дом, но таа живее во  Турција каде се обидува да ја продолжи  кариерата која нагло  ја прекина пред три години.

 
Алп пак живее во Франција, поради  работата. Во постојана релација во три  држави, Мерием  го  изгубила чувството  на припаѓање, а сето  тоа го влошила љубомората на Алп.
 Но има и  такви кои мислат  дека се е рекламен трик. Мерием добила прилика за големо  враќање на тв екраните со  серијата „Кралица на ноќта“, но таа доживеала фијаско, па многумина сега ги  оспоруваат нејзините актерски  сопособности и  тврдат  дека Хурем само ѝ се случила.
 Затоа актерката и  нејзините менаџери на секаков начин се обидуваат да ја задржат во центарот на вниманието. Па дури и  со  исценирани  раскинувања.Како  што пишуваат турските медиуми Мерием ставила точка на  10- месечната  врска со  Алп Озан, сопственик на  фирма за из

loading...