Што се случува со Шумахер? Се разбудил од кома и…

Сабине Кем менаџерката на Михаел Шумахер,  за медиумите изјавила дека седумкратниот Ф1 шампион се разбудил од кома и реагирал на гласот на неговата сопруга Корина.Сабина не сакала да открива повеќе детали со образложение да го заштити неговото семејство од медиумскиот притисок.
Германецот уште пред неколку дена се разбуди од кома и покажа знаци на подобрување, но во свесна состојба останува кусо, а потоа пак „заспива“. Според лекарите тоа е нормален процес и тоа е знак дека работите одат на подобро.
Михаел Шумахер е во кома од 29-ти декември минатата година кога доживеа несреќа за време на скијање на француските Алпи.Сабина не сакала да открива повеќе детали со образложение да го заштити неговото семејство од медиумскиот притисок.
Германецот уште пред не

Пронајдете не на следниве мрежи: