ШТО СЕ СЛУЧУВА: Тијана се исели од семејниот дом?!

Loading...

Изгледа дека гласините поврзани со разводот на Тијана и Милан, неофицијално беа потврдени.Српскиот магазин Hello, откри дека Тијана Дапчевиќ се исели од семејниот дом, па така неофицијално потврди дека разводот од сопругот Милан е неизбежен.
Инаку, пред неколку денови, јавноста беше изненадена кога српските медиуми најавија дека Тијана се разведува.
Српскиот магазин Hello, откри дека Тијана Дапчевиќ се исели од семејниот дом, па така неофицијално потврди дека разводот од сопругот Милан е неизбе

loading...
Loading...