Што тој гледа кога ќе се сврти по друга жена?

Дали некогаш сте се запрашале што гледа тој кога ќе се сврти по друга жена?Многу малку мажи-жените ги гледаат во очи кога ќе се свртат по нив, но затоа нивниот поглед е насочен кон градите и колковите.
Мажите гледаат токму таму затоа што се запознаени со фактот дека жените со големи гради и широки колкови би биле добри партнерки за раѓање на деца. 
Сега барем знаете што гледа вашиот маж кај другите жени и која е причината за тоа.Многу малку мажи-жените ги гледаат во очи кога ќе се свртат по нив, но затоа нивниот поглед е насочен кон градите и колковите.
Мажите гледа

Пронајдете не на следниве мрежи: