Што вели мајката на Жељко и Жарко за однесувањето на нејзините синови

Тие двајца се се само мирни не. По сите расправии, љубовни игри се огласи и мајката на близнаците.
„Натпреварувачкиот дух кај нив е присутен од мали нозе. Тие отсекогаш беа такви. Знаат и многу повеќе да се скараат меѓусебно. Сепак, кај нив тоа трае неколку минути и после се однесуваат како ништо да не се случило.- вели мајката на близнаците, Билјана Стојанивиќ.
Близнаците од почетокот на реалното шоу секојдневно се расправаат, но се ближи крајот на реалното шоу и сето тоа ќе престане. Тие двајца се се само мирни не. По сите расправии, љубовни игри се огласи и мајката на близнаците.

Пронајдете не на следниве мрежи: