Што „велит“ Бетмен за мастилото?

Loading...

Најновиот коментар на славниот твитерџија за новиот метод на означување на луѓето кои веќе гласале.Прочитајте што изјави славниот твитерџија Богдан Илиевски (Бетмен Велит) за информациите кои кружат на социјалните мрежи дека мастилото кое се користи во изборниот процес може да се избрише со ацетон и влажно марамче.
 

Post by Бетмен велит.
Прочитајте што изјави славниот твитерџија Богдан Илиевски (Бетмен Велит) за информациите кои кружат на социјалните мрежи дека мастилото кое се кори

loading...
Loading...