Што за мажите е романтика, а што патетика?

Loading...

Идејата за совршено поминато време во пар кај мажите во голема мера се разликува од она кое жените го имаат во главата. Можеби е тешко да се поверува, но момчињата се подеднакво романтични колку и девојките, само на малку поинаков начин.
Кои работи ги сметаат патетични?
Прослави за годишнина врската
Фина вечера по која следи кино
Заеднички курс по танц
Скапоцени парфеми
Шетање под месечината
Цвеќе за денот на заљубените

Кои работи ги сметаат за романтични?
Мали знаци на внимание и подароци без посебен повод
Заедничко готвење вечера и гледање филмови под прекривка
Заеднички спортски активности
Секси пораки
Ден без расправии
Мирисот на косата на девојката
Цвеќе било кој обичен денМожеби е тешко да се поверува, но момчињата се подеднакво романтични колку и девојките, само на малку поинаков начин.
Кои работи ги

loading...
Loading...