Што жените сакаат да правите со нивните гради?

Loading...

Што жените сакаат да правите со нивните гради?1. Има нешто посебно возбудливо кога мажот ги допира кога е зад партнерката!
2. Нема многу да филозофираме ама жените сакаат кога мажите ги бакнуваат нивните гради… Но, запомнете немојте да го правите тоа интензивно.
3. Секако дека мажот сака да ги допре голите гради на својата жена, но, одложете го овој момент. Најпрво најдобро е мажот да ги допира градите преку градник а потоа полека да ја соблекува. 

 
4. Градите се чувствителни, тоа сите го знаат. Но не  е важно да го бакнувате секој дел од градите туку да ги погодите клучните точки!
5. Немојте да ги напаѓате нејзините гради во никој случај. Воздржете се колку и да сакате! На жените тоа не им е пријатно.
6. Градите не се копче за повикување на лифт. Бидете нежни и тактични
Но сепак секоја жена е посебна па потрудете се сами да дознаете повеќе за вашата партнерка :)1. Има нешто посебно возбудливо кога мажот ги допира кога е зад партнерката!
2. Нема многу да филозофираме ама жените сакаат кога мажите ги

loading...
Loading...