Стоечка поза

Loading...

Стоечка поза – Факт е дека вертикалната поза не му е баш најомилена на мажот, но, тоа што сепак ја применува, значи дека сака спонтан секс. Излуден од копнеж за авантура и страст, тој мора да ве има, сега и овде, без разлика дали се наоѓате на пикник со 20 ваши пријатели, скриени во грмушки или на вашата влезна врата, затоа што не може да чека да дојдете до креветот.
Повеќе на ТЗМ.МКСтоечка поза – Факт е дека вертикалната поза не му е баш

loading...
Loading...