Стоја: Ме обвинија за убиство!

Стоја Новаковиќ, неодамна откри, дека пред 17 години доживеала вистинска траума, кога во Германија ја обвиниле за убиство на човек.Популарната пејачка ни ден денес не ја знае причината, поради која некој тоа го направил, но напоменува дека тоа било најлошиот период во нејзиниот живот: „Плачев кога ме обвинија за такво нешто. Тоа се случи во 2000г. Ете, поминаа 17 години од тој немил настан, а и ден денес ми е тешко кога ќе се сетам на тоа. Не ни знаев како да постапам во тие моменти, како да се одбранам од нападот. Бев потполно немоќна.“Популарната пејачка ни ден денес не ја знае причината, поради која некој тоа го направил, но напоменува дека тоа било најлошиот период во нејзиниот

Пронајдете не на следниве мрежи: