Стоја предизвикала хаос во хотел во Сиднеј

Loading...

Стоја Новакови предизвикала пожар во еден хотел во Сиднеј, поради што малку фалело да заври во затвор.  За нејзина среќа поминала само со парична казна.Пејачката го направила хаосот, поради тоа што сама спремала доручек во својот апартман. Тостерот се запалил, алармот за пожар се вклучил, се запалил детектород за чад и прскалките, а на лице место пристигнале три противпожари возила со 15 пожарникари. Вработените во хотелот ги евакуирале гостите.
Бидејќи сака малку потпечен тост, Стоја два пати го тостирала лебот. Но тостерот почнал да чади, во кујната ништо не се гледало. Се активирал алармот, настанала паника, а пејачката се исплашила. За среќа не направила голема штета, но морала да се правда пред полицијата и директорот на хотелот. Ба кога собрала пари од турнејата во Австралија, морала да издвои голема сума на пари да ја плати казната. Имала среќа што секоја вечер ги полнела клубовите, па добро и заработила, рекол изворот.
Откако новинари ја побарале за да поразговараат со неа на таа тема Стоја изјавила:
Не сакам да се сеќавам на тој ден. Точно е се. Жал ми е само што платив казна, а не запалив цигара, туку тостер. Барем да запалев, да не жалам, рекла Стоја.Пејачката го направила хаосот, поради тоа што сама спремала доручек во својот апартман. Тостерот се запалил, алармот за пожар се вклучил, се запали

loading...