Стојанче Ангелов и „Достоинство“ ја напуштаат СДСМ?!

Loading...

Стојанче Ангелов кој е прв човек на партијата „Достоинство“ реши да ја напушти СДСМ за самостојно да ја тестира довербата на електоратот, пренесува Прес24 дел од интервјуто на Ангелов за телевизијата АТВ. 
Партијата „Достоинство“ ќе ја напушти СДСМ откако претходно си замина ПЕИ на Фиат Цаноски и СНСМ на Драгиша Милетиќ, а СДСМ го известила првиот човек на ЛП, Ивон Величковски дека повеќе не е дел од нивниот блок. Стојанче Ангелов кој е прв човек на партијата „Достоинство“ реши да ја напушти СДСМ за самостојно да ја те

loading...
Loading...