Столе го изгуби мобилниот, а ова момче му го врати без да побара ништ за возврат!

Loading...

Стоилов на својот Инстаграм профил објави фотографија на која се заблагодарува на едно чесно момче кое го пронашло неговиот изгубен мобилен телефон.Момчето по име Бранко, не побарал ништо за возврат.
-Овој добар дечко ми го врати изгубениот мобилен и не побара ништо за возврат. Секоја чест Бранко ова е реткост денес, напиша Столов на фотографијата.
Момчето по име Бранко, не побарал ништо за возврат.
-Овој добар дечко ми го врати изгубениот мобилен и не побара ништо за возврат. Секоја ч

loading...