Столе Стоилов доби улица со своето име во Скопје

Капитенот на европскиот ракометен шампион Вардар, Столе Стоилов доби улица со своето име во Скопје.
Капитенот на европскиот ракометен шампион Вардар, Столе Стоилов доби улица со своето име во Скопје.

Пронајдете не на следниве мрежи: