Стотици коментари и илјадници лајкови! Погледнете како Карлеуша ги однесе ќерките на првиот ден во училиште!

Loading...

Навикнати сме на тоа дека скоро секоја слика на Јелена Карлеуша привлекуваголемо внимание, но одамна не се случило за само два часа, една нејзина фотографија, и тоа со ќерките Атина и Ника, кои ги одвела во училиште, да предизвика вистинска лавина од коментари и десетици илјади лајкови на Инстаграм.Пејачката ги одведе своите деца во училиште на првиот училишен ден, а сликата во рекордно време успеа да собере скоро 27 илјади лајкови и повеќе од 130 коментари…
Пејачката ги одведе своите деца во училиште на првиот училишен ден, а сликата во рекордно време успеа да собере скоро 27 илјади лајкови и повеќе од

loading...