Странските медиуми: „Империја„ на Есма и Лозано е повлечена поради протестите на Грците

Loading...

Некои странски медиуми известуваат дека првичната верзија на „Империја“ која е изведена од Есма и Лозано, е повлечена од страна на Македонската телевизија, поради протестите на Грците. 
Тие во ниеден дел од својата вест не ја спомнаа реакцијата на јавноста по прикажувањето на песната и спотот кои треба да не претставуваат на овогодинешниот Евросонг. 
Како што додаваат некои странски медиуми, „песната е повлечена без никакво објаснување“. 
Според најновите информации, новиот ангажман, музиката и текстот треба да бидат готови денес, а Македонската телевизија има рок до 18-ти март да ја предаде новата нумера која ќе не претставува на Евросонгот во Шведска. 
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Некои странски медиуми известуваат дека првичната верзија на „Империја“ која е изведена од Есма и Лозано,

loading...