Страшно: Бебето плачело без престан, а кога мајката ја погледнала површината за повивање за малку ќе се онесвестела

Loading...

Мајката ја сподели својата приказна на социјалните мрежи, со цел да ги предупреди другите родители.Приказната на оваа мајка ги шокираше луѓето ширум светот: Непријатноста што ја доживеала кога во тоалетот на еден ресторан се обидела да му стави нови пелени на синот никогаш нема да ја заборави.
Имено, штом го спуштила бебето на површината за повивање, тоа почнало да плаче. Таа помислила дека нејзиниот син е изморен од патот. Кога видела дека детето не престанува да плаче, веднаш го подигнала од површината за повивање и била сведок на страшна сцена.

„Денеска сакав да му ги сменам пелените на син ми и најдов соодветно место за тоа. Тој не престануваше да плаче се додека беше на столот. Мислев дека е уморен или дека му е ладно, па му ги променив пелените колку што е можно побрзо и веднаш го земав во рацете за да го смирам“, пишува мајката која се уште е во шок, и продолжува:
„Тогаш на столот забележав игли, забодени од долната страна на столот. Некој бездушен психопат мислел дека ова е забавно! Моето кутро бебе лежеше на игли! Неговиот грб сега изгледа како перниче за игли. Немам доволно зборови со кои можам да опишам колку сум гневна! Обавезно проверувајте ги површините за повивање, пред да ги ставите децата на нив“.Приказната на оваа мајка ги шокираше луѓето ширум светот: Непријатноста што ја доживеала кога во тоалетот на еден ресторан се обидела да му стави н

loading...