СТРАШНО: Фудбалер е изрешетен пред неговата куќа!!

Loading...

Фудбалерот на Анжи од Махачкала Гасан Могамедов денеска е убиен пред својот дом во руската Република Дагестан во која владее воена состојба.Фудбалерот на Анжи од Махачкала Гасан Могамедов денеска е убиен пред својот дом во руската Република Дагестан во која владее воена состојба.
Според полицискиот извештај 20.годишниот Могамедов бил во својот автомобил кога на него е пукано од автоматско оружје со неколку рафали. Тој им подлегнал на повредите на патот до болницата.Фудбалерот на Анжи од Махачкала Гасан Могамедов денеска е убиен пред својот дом во руската Република Дагестан во која владее воена состојба.

loading...
Loading...